boudoir & artistieke naaktfotografie

Boudoir & artistieke naaktfotografie

Boudoir & artistieke naaktfotografie is wat mij betreft enorm leuk en intens om te doen. Het gaat voor mij dan ook om veel meer dan gewoon een model naakt te fotograferen. Ik streef er in dit soort fotografie enorm hard naar om een verhaal neer te zetten, het verhaal dat het model graag wil vertellen, of het verhaal van het thema dat we onderling afgesproken hebben. Dit soort fotografie vraagt enorm veel van een model, mentaal en fysiek. We nemen hiervoor dus ook altijd de nodige tijd en ik werk altijd met het grootste respect voor het model in kwestie. (dat doe ik met al mijn fotosessies, maar bij dit soort fotografie is het nog net iets belangrijker vind ik).

Het is trouwens altijd toegestaan om als model iemand mee te brengen naar de shoot als u zich daarbij dan comfortabeler voelt (fotografen die dit weigeren kan je trouwens maar beter niet vertrouwen).

Ik doe boudoir & artistieke naaktfotografie zowel voor betalende opdrachten als op tfp  (Time For Print) basis. In beide gevallen wordt er steeds vooraf afgesproken wat en hoe we te werk gaan, deze afspraken leg ik ook altijd vast in een contractje. Op deze manier vermijden we later discussies. Na de shoot en na het bewerken van de beelden spreek ik altijd met het model in kwestie af welke foto’s al dan niet online gebruikt kunnen worden. U hoeft dus nooit bang te zijn dat er ongewenste foto’s van u online zullen komen. De andere foto’s die worden veilig bewaard op een externe harde schijf en zullen éénmalig worden doorgestuurd naar het model in kwestie (uiteraard is bijbestellen altijd mogelijk).

Heb jij interesse in een leuke boudoir & artistieke naaktfotografie shoot? Neem dan zeker en vast contact op met mij, dat kan via mijn contactformulier of via Facebook/messenger. We bekijken samen wat mogelijk is, en welk thema je in gedachten hebt.

Schuiven naar boven