Over mij

Wie ben ik?

Fotograaf Mechelen

Ik ben Gunther Lantsoght. Geboren in Lier op 10/10/1980. Vader van twee zonen en echtgenoot van een geweldige vrouw. Samen zijn wij woonachtig in Mechelen. Ik ben iemand die al veel dingen geprobeerd heeft in zijn leven, altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen.  Ik ben dan ook met heel veel zaken bezig, zowel privé als professioneel.

Hoe kwam ik op het idee fotografie te gaan doen?

Wel dat  vertel ik je graag. Ik kwam voor de eerste keer in aanraking met een camera op het huwelijk van mijn nicht, zij zocht iemand om foto’s te maken en ik wilde mij wel opofferen daarvoor. Echter, daarna had ik niet meteen het gevoel van “ik wil hier meer mee gaan doen”. Tot ik dan voor mijn zelfstandige activiteit als webdesigner plots een website moest maken voor iemand die paardrijles geeft (die website vind je trouwens hier). Voor het maken van de website had ik foto’s nodig, alleen zag zij het niet zitten die zelf te maken. Dus, met een geleend toestel ben ik dan foto’s gaan maken op de manege waar ze les geeft. Toen …. toen gebeurde het, ik had de fotografie kriebels beet. Ik vond dat zo leuk om te doen, ik ben dan thuis gekomen en meteen online gaan kijken naar een betaalbaar toestel om mee te starten. Mijn eerste camera was een feit, een Canon EOS 2000D.

Ondertussen ben ik met mijn tweede toestel bezig, een Canon EOS 90D en heb ik al vele duizenden foto’s genomen. Ik fotografeer zowat alles omdat ik nog heel hard op zoek ben naar wat ik nu echt het leukste vind om te doen. Al moet ik zeggen dat ik tot hiertoe het meeste plezier haal uit portretfotografie.

Wat mij verder zoal bezig houdt?

Wel zoals ik zei ben ik zelfstandige in bijberoep in de webdesign, die website vind je hier. Computer is nog altijd mijn grootste passie, daar ben ik dan ook super veel mee bezig. Voor de rest ben ik graag aan het wandelen met mijn vrouw en mijn hond.

Schuiven naar boven